KLEIJNGELD

Kleijngeld Bouwmaterialen is een leverancier van bouwmaterialen. Dat wil zeggen: wij leveren bouwmaterialen. Zoals er dat meer zijn die dat doen. Dat is op zichzelf ook geen hogere wiskunde. Jij bestelt, wij leveren. Klaar.

Maar vanaf dat we starten, in 2004, hebben we tegen onszelf gezegd: we gaan het anders doen. Anders dan iedereen.

We gaan van dit vak het mooiste vak ter wereld maken. Door niet klakkeloos te leveren, maar door het gesprek aan te gaan met onze klanten. Een gesprek over zijn wensen. Zijn leven. Zijn bouw.

We gaan van dit bedrijf de beste leverancier van bouwmaterialen maken. Van heel Noord-Brabant. Van heel Nederland. Met de beste service. De meeste aandacht.

We gaan onze klanten, de mensen die gaan bouwen, helpen om hun droom te realiseren. Met alles wat in onze macht ligt.

Hoe gaan we dat doen?

Niet vanuit een magazijn waar je alleen overdag terecht kunt, in een inderhaast opgeruimde kantine met lelijke stoelen. Maar vanuit een mooie, bijzondere showroom, waar je ook ’s avonds terecht kunt.

Niet vanuit de materialen. Maar vanuit kennis van die materialen.

Is het gelukt wat we voor ogen hadden?

Wij vinden van wel.
Zij ook:

Onze contactpersonen

Marty Goossens

Is bijna 2 meter groot. En werkt dus heel ‘lang’ in de bouwmaterialen. Slaat balletjes. Maar doet dat gelukkig alleen op de tennisbaan. Zuinig type: verspilt geen eten, tijd of geld. En daarom zijn wij ook zo zuinig op hem.

Joost Kleijngeld

Is de koning op het Kleijngeld bord. Gedraagt zich als een kruising tussen de koningin en het (werk)paard: gaat rechtdoor, schuin, opzij, met grote sprongen. Maar wees gerust: hij slaat nooit.
 

Mark van de Wetering

Werkte jarenlang in industriestad Uden en durfde pas als vijftiger de stap te zetten naar het mondaine Erp, waar hij mee de verkoop binnendienst bemant. Jongste bediende en nestor tegelijk.
 

Mark van Kessel

If you have a problem, if no one else can help, and if you can find him … maybe you can hire Mark van Kessel. Tatatataaaa tatataaa tatatatatataaaaa tatatatataaaa
 
 

Claire van der Zanden

Komt uit de bruidsmode. Overwoog ooit om als gediplomeerd kantklosser haar eigen label te starten: Kant en Claire. Werd vrouw in de bouw. De boekhoudster die verzot is op kleingeld. En Kleijngeld op haar.